17 Aralık 2010 Cuma

www.hairistanbul.nl haartransplantatie / haarimplantatie in Istanbul

www.hairistanbul.nl
Uw partner op het gebied van haarimplantatie in Istanbul Turkije.

Haartransplantatie / haarimplantatie in het buitenland ?
U wilt een veilige haartransplantatie volgens de nieuwste technieken en toch duizenden euro's bespraren? Wij bieden het u in haartransplantatie kliniek in Istanbul in Turkije. Een moderne haartransplantatiekliniek/dagziekenhuis die voldoet aan de internationale kwaliteitskeurmerken ISHRS en ESHRS. U kunt hier terecht voor zowel een FUT als FUE haartransplantatie. U bespaart gegarandeerd duizenden euro’s. De arts is een erkend plastisch chirurg door Ministerie van Volksgezondheid. Hij specialiseert zich in zowel esthetische als reconstructieve heelkunde.
...
Bij hairistanbul.nl hoeft u niet te wachten op een behandeling, wij kennen geen wachttijden.

De vluchten met:
KLM, Transavia, Corendon, Lufthansa, Pegasus en Turkish Airlines,
vliegen bijna elke dag naar uw bestemming.
U kunt zowel individueel als met een groep naar Turkije gaan.

Er is een mogelijkheid dat er iemand met u meereist. De prijs daarvan is onder andere afhankelijk van de periode. Wij maken graag een passende offerte voor u.

Bij de kliniek in Istanbul bent u aan het juiste adres om met een haartrans- plantatie een einde te maken aan haaruitval of kale plekjes. Ze zorgen niet alleen voor de beste medische zorg, maar ook voor de scherpste prijzen voor een haartransplantatie: de medische standaard in Turkije is hoog maar de kosten zijn veel lager dan in Nederland.

Er zijn twee soorten behandelmethodes bij Hairistanbul.nl :
de FUT methode en de FUE methode.
Hieronder in het kort uitgelegd wat deze methodes inhouden.


FUT Methode
De FUT methode 'oogst' als het ware haarzakjes uit het achterhoofd op reepjes huis en implanteert deze per haarzakje in de te behandelen zone.

Door een smal reepje huid aan het achterhoofd te verwijderen worden grafts, haarzakjes of transplantaten (folliculaire eenheden) gewonnen. Het specialistisch medisch team maakt de gewonnen haarzakjes klaar om te transplanteren.
Er blijft slechts een smal, lijnvormig litteken over dat door de overige haren word bedekt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciale incisie en hechttechniek zie je er niets van.


FUE Methode
Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor de FUE methode. Deze methode is pas beschikbaar sinds 2004. FUE is een haartransplantatie techniek waarbij men geen operatiemes gebruikt. De medische specialisten van hairistanbul.nl verwijderen selectief de haarwortels door middel van een speciaal minuscuul micronaaldje te gebruiken. Deze methode is zeer nauwkeurig, maar wel arbeidsintensief.

Het grote voordeel is dat u geen incisie of hechtingen heeft aangezien er geen reepje hoofdhuid wordt verwijderd. De hoofdhuid blijft intact. De haarwortels worden onder lokale verdoving elk afzonderlijk aan de achterzijde en/of zijwaarts uit de haarkrans genomen. Deze wondjes genezen echter snel.

Heeft u interesse of een vraag? Dan kunt u mij bereiken op de volgende manieren:

Site: www.hairistanbul.nl
Tel.: +31 641857131
Email: mail@hairistanbul.nl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder