17 Aralık 2010 Cuma

FUE methode mbt haartransplantatie van hairistanbul

De FUE Methode
Met folliculaire unit extractie (FUE) is het mogelijk het donormateriaal te verkrijgen zonder dat er scalpels of hechtingen aan te pas komen en deze techniek laat geen zichtbaar litteken achter in het donorgebied. Voor de FUE haartransplantatie wordt het donorgebied op de achterzijde van het hoofd kortgeschoren. Bij deze haartransplantatie worden de grafts één voor één door de haartransplantatie arts met een speciaal instrument van minder dan een millimeter doorsnede uit het donorgebied gehaald en geplaatst in vooraf gemaakte incisies op de kale huid. Van de getransplanteerde haren groeit minimaal 95% permanent terug. Deze haren zullen in de toekomst niet meer uitvallen.

Een FUE haartransplantatie bestaat uit een of twee sessies. Per sessie kunnen maximaal 2.000 grafts worden geplaatst. In totaal kan tijdens deze twee sessies een maximaal aantal van 3.000 (ongeveer 7.800 haren) grafts worden getransplanteerd.


Hoe zien de FUE greffes eruit?
Er is bijna geen verschil tussen haargreffes verkregen door Follicular Unit Extraction (FUE) en haargreffes verkregen door Follicular Unit Transplantation (FUT). De FUE greffes kunnen even fijn worden uitgevoerd als de FUT greffes, die geprepareerd worden onder een stereoscopische dissectiemicroscoop.Ook het groeivermogen van de haren is identiek. In beide gevallen zullen de haargreffes levenslang haar produceren.2 haar grafts worden gesplits in 1 haar graft

Het proces
Het voordeel van de FUE haartransplantatie methode is dat na de haartransplantatie behandeling geen hechtingen nodig zijn en geen zichtbare littekens op de hoofdhuid achterblijven. Een haartransplantatie volgens de FUE methode is vrijwel pijnloos, zowel tijdens als na de behandeling. Het resultaat is na een aantal maanden al goed zichtbaar. Dit zal de maanden daarna alleen maar verbeteren. Na 9 maanden tot een jaar is het optimale resultaat bereikt.


 

Hoe wordt het haar geschoren bij de Follicular Unit Extraction (FUE)?
De haarchirurg kan uw haar op twee manieren scheren:

1. Wide shave:
Hierbij wordt een grotere zone ter hoogte van het achterhoofd geschoren. In dit geval heeft de haarchirurg een grotere toegang tot de follicular units, waardoor deze sneller kunnen worden afgenomen. Het nadeel van deze techniek is de grotere zichtbaarheid net na de ingreep. De achterzijde van het hoofd is immers kortgeschoren, en de zeer kleine puntvormige wondjes zijn zichtbaar. De 2 standaarden op haartransplantatie gebied en is bewezenbetrouwbaar en effectief. Op het resultaat van uw FUE haartransplantatie wordt garantie verleend.

2. Microstrip:
Met de microstrip-methode worden verschillende smalle reepjes (< 3 mm) uit de donorzone geschoren. Deze methode vraagt meer tijd; de kostprijs per haargreffe is hierdoor wat hoger (15%). Het voordeel van deze techniek is de
minimale zichtbaarheid net na de ingreep, want de kleine puntvormige wondjes in de donorzone blijven bedekt door de bestaande haren.


Gegarandeerd resultaat!
De FUE haartransplantatie methode wordt wereldwijd gezien als één van de 2 standaarden op haartransplantatie gebied en is bewezen betrouwbaar en effectief. Op het resultaat van uw FUE haartransplantatie wordt garantie verleend.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder